login

Besøkende

Vi har 31 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 

Vennligst sjekk de nye hjemmesidene våre: nmdf.no for oppdatert informasjon: Norsk Modell og Dampforening (nmdf.no)

 

Medlemskap i NMDF

Medlemskap i foreningen er åpen for alle, og har som mål å forene de som har interesse av å bygge modeller av mekaniske innretninger så som lokomotiver, dampmaskiner, andre motortyper, verktøyutstyr (for å hjelpe til å lage modeller) o.l. Gjennom medlemskap kan hver av oss i foreningen benytter hverandres kunnskaper til alles beste. Om du mener du ikke kan bidra med noe er det sikkert at du vil kunne motta og nytiggjør en del av informasjon som er tilgjengelig. Informasjon til og fra medlemmene ordnes stort set via Internettet, da tidligere erfaring viser at bruk av vanlig brevkommunikasjon ikke er tilstrekkelig. For de som ikke har mailadresse på internett, sender vi ut info via SMS. Foreningen deltar aktivt på Norsk Teknisk Museum 2 ganger i året og bygger jernbane på Sørumsand på Tertittens tomt. Her blir det 5" og 7 1/4" sporvidder.  Mer informasjon fåes ved å stile brev til foreningen via vår "postkasse" funksjon. 

Praktisk sett, om du ønsker å være medlem bør du sende følgende kontaktinformasjon til foreningens postkasse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller direkte til foreningens kasserer: Jan Mathisen mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

- Fornavn og etternavn
- Postadressen
- Telefonnummere - både privat, på jobb (om det er aktuelt) samt din mobilnummer, om du har en.
- e-mail adresse (r)
- Interessefelt (ikke så nødvendig i første omgang, men allikevel ønskelig).

Du vil dermed få en anmodning om kontingentinnbetaling (for tiden kr.300,- pr.år) og du vil bli innskrevet som medlem i medlemskartoteken vår. Dette betyr at du kan bl.ann. gå inn på forumet på nettsidene våre og delta aktivit i diskusjonene der. Du vil også bli løpende orientert om andre medlemsaktiviteter. Det vil også bli sendt ut et medlemsblad, Lurendreieren (Norges beste medlemsblad!) til alle, som vil inkludere informasjon om alt som har skjedd den siste tiden samt hva som er planlagt  for fremtiden. Denne sendes ut 3 ganger om året. Vårt årsmøte holdes normalt på Norsk Teknisk Museum i februar hvert år.

Så velkommen skal du være!

 Webdesign ©2014 Web Norge. Publisert med Joomla 2.5 CMS